Vaihda kieleksi suomi Change language to English
Sky Climbers

Yhteistyössä

Argenta-logo
Argenta tukee taloudellisesti Anne-Mari Hyryläisen retkikuntaa, koska Mount Everestin valloitus on kuin Argentan oma toiminta. Tavoitteet asetetaan korkealle ja tehtävä on vaativa. Se onnistuu, kun työ suunnitellaan huolellisesti ja siihen panostetaan kaikki voimat harkitusti ja järjestelmällisesti.

Argenta-yhtiöiden tuotteita ovat henkilöstöpalvelut, henkilöstön perehdyttäminen ja palveluprosessien kehittäminen, erikoisvähittäiskaupan koeostopalvelut (Mystery Shopping) sekä Argona Puhelinpalvelukeskus ja siihen kuuluva ulkoistettu sihteeripalvelu.

Arvomme ovat luottamus ja arvostus, sitoutuminen ja turvallisuus, kehittyminen ja oppiminen, sekä menestyksen polte.

Argentalle on myönnetty kansainvälinen ISO 9001 –laatusertifikaatti. ISO-standardeilla määritellään palvelun ja tuotannon laatu ja sertifioidaan yrityksen kaikki toimintaprosessit. Sertifikaattiin kuuluu jokavuotinen auditointi sekä jokavuotinen asiakastyytyväisyystutkimus. Vuori on valloitettava joka vuosi uudelleen. Tässä hengessä pystytämme yhdessä Anne-Marin kanssa lippumme Himalajan huipulle.

www.argenta.fi
Green Window -logo
Green Window toteuttaa ja tuottaa luonnollisia huippuelämyksiä yrityksille ja yksityisille.

Yrityksen kotikenttänä on Nuuksio, kuten kaikki metsäin polut. Kaikki tilaisuudet taivaan ja maan väliltä, kaiken kruununa on puhtaasta luonnosta hankittuja raaka-aineita eli huippuruokaa :) Ota yhteyttä!

www.greenwindow.fi
Polar Pharma -logo
Polar Pharma Oy kehittää ja markkinoi kliinisesti testattuja ja innovatiivisia ravintolisiä Suomen markkinoille. Tunnetuin ja suosituin valmisteemme on Tonalin. Lisäksi markkinoimme kotimaisia laadukkaita, testattuja ja hyväksi todettuja urheilujuomavalmisteita. Kaikki tuotteemme ovat valmistettu korkeatasoisesti puhtaista raaka-aineista käyttäen hyödyksi alan viimeisempiä tutkimuksia. Seuraamme aikaamme ja kehitämme markkinoille jatkuvasti uusia tuotteita. Tuomme markkinoille vain testattuja ja kuluttajien hyväksymiä tuotteita.

www.polarpharma.fi
Hart-Sport-logo
Hart-Sport urheilu- ja palautumisjuomat lisäävät suorituskykyä ja kestävyyttä. Ne ylläpitävät neste-, kivennäisaine- ja energiatasapainoa sekä nopeuttavat palautumista suorituksen jälkeen. Hart-Sport tuotteet on kehitetty maailman johtavien suomalaisten urheilulääkäreiden johdolla.

www.hartsport.fi
Tonalin-logo
Tonalin on maailman tutkituin CLA-valmiste, jonka avulla voit pudottaa painoasi ja rasvaprosenttiasi, suojata lihaksiasi ja palautua nopeammin liikunnan jälkeen. Tonalin-CLA myös estää rasvan varastoitumista. Sekä laihduttajat että urheilijat hyötyvät Tonalinista, joka on useiden tunnettujen suomalaisten suosima luontaistuote.

www.polarpharma.fi/tonalin
Osteolis-logo
Osteolis kuljettaa ja kiinnittää kalkin luustoon ja pitää samalla verisuonet puhtaina! D3-vitamiinin tehtävä on kuljettaa ja imeyttää kalkki, jonka K2-vitamiini sitten kiinnittää paikalleen luun pintaan. Osteolis tehostaa elimistön kykyä hyödyntää myös ruuasta saatavaa kalkkia: luonnollinen K2-vitamiini on pitkävaikutteinen ja sen ansiosta kalkki ei kiinnity verisuoniin. Osteolis on siis optimaalinen kalkkivalmiste, joka huolehtii paitsi luustosta myös verisuonista.

www.polarpharma.fi/osteolis
Varuste.net-logo
Varuste.net on retkikuntamme yhteistyökumppani vaellus- ja kiipeilyvarusteissa aina jalkineista ja vaatetuksesta alkaen teknisempiin kiipeilyvarusteisiin saakka.

Varuste.net on ulkoiluharrastustuotteita myyvä suomalainen yritys, jolla on myymälä Helsingin Konalassa ja internetissä. Varuste.netin palvelun pääperiaatteina ovat helppous, luotettavuus, nopeus, kattava valikoima ja kilpailukykyiset hinnat. Tuotevalikoimaan valitaan ainoastaan korkealaatuisia ja hyvämaineisia tuotteita.

www.varuste.net
Suunto-logo
Suunto toimittaa retkikuntamme käyttöön rannetietokoneet vuoristoon ja harjoitteluun.

Suunto on johtava urheiluinstrumenttien valmistaja monessa eri urheilulajissa, mm. sukelluksessa, Training- ja Outdoor-lajeissa. Yritys keskittyy urheilulajeihin, joissa edistynyt mittausteknologia sekä tietojenkäsittely tuovat huomattavia etuja aktiivisten ihmisten harjoitteluun.

www.suunto.com
Sandisk-logo
SanDisk toimittaa retkikunnallemme muistikortit digikameroihimme.

SanDisk Extreme - muistikortit ovat paras valinta tallettaa digikuvat ja digivideot vaativissa olosuhteissa. Ne ovat huippunopeita ja kestävät ääriolosuhteita +85°C — -25°C.

www.sandisk.fi
Apetit-logo
Apetit tarjoaa nautintoa ja hyvinvointia – tänään ja tulevaisuudessa.

Apetit on ajassa elävä ja nautintoja tarjoava valmisruokaperhe, joka tuo ennakoivan hyvinvoinnin ruokaratkaisut jokapäiväiseen ruokailuun. Apetit-ruokaratkaisut tuovat kuluttajille lisäarvoa makuelämyksinä, tuoreutena, terveellisyytenä ja helppoutena.

Apetit on sitoutunut kestävän kehityksen periaatteisiin.

www.apetit.fi
Bexamed-logo
Bexamed toimittaa retkikunnallemme sormipulssioksimetrit sekä muita terveydenhuollon tuotteita. Retkikuntamme tarkkailee happisaturaatioarvojaan matkalla huipulle Bexamed:in toimittamilla PC-60E -sormipulssioksimetreillä.

Kun kyseessä on terveys ja ihmishenki, ei kustannustehokkuus saa mennä laadun edelle. Bexamed on terveydenhuollon yritys, joka tarjoaa asiakkailleen erityisesti ensiapu- ja pelastustoimen tuotteita ja tarvikkeita sekä pulssioksimetriaa. Laajan kansainvälisen hankintaverkostonsa avulla Bexamed pystyy reagoimaan asiakkaidensa tarpeisiin nopeasti ja täsmällisesti aina markkinoiden parhaaseen hinta/laatu-suhteeseen.

www.bexamed.fi
La Sportiva -logo
La Sportiva on johtava ulkoilu- ja kiipeilyjalkineiden valmistaja. Tuotevalikoima on laaja, kattaen juoksu- ja vaellusjalkineet sekä kiipeily- ja vuoristojalkineet. La Sportivan huippulaatuinen ja laaja tuotevalikoima täyttää sekä satunnaisen retkeilijän että ammattikiipeilijän tarpeet. La Sportivan toiminnan ytimessä ja tavoitteena on asiakkaan täydellinen tyytyväisyys tuotteisiin ja kunnioitus luontoa kohtaan kaikissa valmistusprosessin vaiheissa.

"Intohimomme vie meitä eteenpäin, vuoret ovat intohimomme." La Sportivan jalkineet on kehitelty ja testattu Dolomiitin vuoristossa, maastossa, jonne kengät kuuluvat.

Sky Climbers -tiimin Jussi Juutinen käyttää Everestillä La Sportivan Olympus Mons EVO ylävuoristokenkiä ja vaelluksella perusleiriin Trango Trek Micro EVO GTX vaelluskenkiä.

Suomessa La Sportivan tuotteita edustaa Outdoor Action Finland Oy, www.oac.fi

Sky Climbers etsii yhteistyökumppaneita

Haluaisiko yrityksesi lähteä mukaan yhteistyöhön kanssamme? Pystymme tarjoamaan yhteistyökumppaneillemme mittavan näkyvyyden positiivista julkisuutta tuovan projektin parissa. Annamme mielellämme lisätietoja ja räätälöimme yhteistyön juuri teidän yrityksenne toiveiden mukaan. Yhteydenotot: info@skyclimbers.com.